9999 TL ve üzeri siparişinizle birlikte LAL Pırlanta'dan Pırlantalı Gümüş Kar Tanesi Kolye hediye!
Lal Pırlanta

ÜCRETSİZ KARGO

Lal Pırlanta

3D GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

7 GÜNDE ÜCRETSİZ İADE

Lal Pırlanta

SERTİFİKALI ÜRÜNLER

BAKIM GARANTİSİ

Lal Pırlanta

ŞIK MÜCEVHER KUTUSU

Etkileyici 5 Farklı Evlilik Teklifi Fikirleri

Etkileyici 5 Farklı Evlilik Teklifi Fikirleri

Birbirini seven çiftlerin hayatlarını birleştirme yolundaki ilk adımı, evlilik teklifidir. Bu önemli adımı atarak sevgilisine evlenme teklifi etmeyi düşünenler için oldukça yorucu ve detaylı bir araştırma süreci başlar. Uzun yıllar geçtikten sonra bile ilk günkü heyecanla hatırlanacağından, bu özel gün için farklı ve etkileyici evlilik teklifi fikirleri arayışına girilir. Ancak yeni ve farklı fikirler ortaya koymak oldukça zor bir süreçtir.

Siz de sevgilinize unutulmaz bir evlilik teklifi yaşatmak istiyor ancak farklı fikirler bulmakta zorlanıyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Evlilik Teklifinden Önce Bunlara Dikkat!

  • Yapacağınız evlilik teklifi organizasyonunu mutlaka sevgilinizin tarzına ve zevklerine uygun olarak hazırlamalısınız. Sevgiliniz nelerden hoşlanır, neler onun için sürpriz olur gibi soruların yanıtlarını bularak buna göre bir teklif hazırlığı yapın.
  • Hayatınız boyunca unutulmaz bir gün olacağından günlük rutininizden uzaklaşarak farklı bir şeyler deneyin.
  • İşin püf noktası ise elbette romantizm katmak! Nerede ne ya da ne tarz olduğu farketmez, teklifinizde mutlaka romantizm esintileri yaşanmalı.
  • Mümkün olduğu kadar tüm duyulara hitap etmeye çalışın. Lezzetli yiyecekler, romantik müzikler ve harika bir koku, sevgilinizin başını döndürecek!
  • Klişe haline gelen “Benimle evlenir misin, karım olur musun” gibi teklifler yerine içinizden gelen en samimi hisleri cümleye dökmeye çalışın.
  • Hayatınız boyunca en özel günlerden biri olacağı için teklif gününde giyiminize çok özen gösterin, günlük kıyafetler tercih etmeyin.

Evlilik Teklifinde Hangi Yüzük ve Çiçek Tercih Edilmeli?

Evlilik teklifinin vazgeçilmez yüzük modeli, hepinizin de bilindiği gibi tektaş yüzüktür. “Benim için tek ve eşsizsin” anlamı taşıdığı düşünüldüğünden pırlanta tektaş yüzükler, evlilik teklifi fikirleri için vazgeçilmez hale gelmiştir. Sevgilinizin tarzına uygun LAL tektaş pırlanta yüzük modelini seçerek, ona hayatı boyunca parmağından çıkarmayacağı özel bir anı armağan edebilirsiniz.

Aşk dendiğinde akla gelen ilk çiçek olan kırmızı gül bu özel güne çok yakışsa da teklif için tercih edebileceğiniz başka çiçek türleri de bulunuyor. Aşağıda evlilik teklifi fikirleri için çiçek türlerinin anlamlarına bakabilir, sizin düşündüğünüz teklif organizasyonunun tarzına uygun olanı tercih edebilirsiniz.

  • Beyaz Gül: Masumiyet, saflık ve gençlikle ilişkilendirilen beyaz güller, bu eşsiz teklifte sonsuz sadakati simgeler.
  • Pembe Gül: Minnettarlık, kadınlık ve zarafeti yansıtan pembe güllerden oluşan bir buket, neşe, mutluluk ve nezaketi temsil eder.
  • Zambak: Cesur çiftlerin tercihi olarak bilinen zambak, iffet, bağlılık, erdem ve saflıkla ilişkilendirilir. Buketin tamamı zambaktan oluşmasa da diğer çiçeklerle hazırladığınız bukete 1-2 adet zambak ekleyebilirsiniz.

Nerede Evlenme Teklif Edilir?

Hem romantik hem de etkileyici evlilik teklifi fikirleri arıyor ancak teklifinizi nerede yapmanın iyi olacağı konusunda karar veremiyor musunuz? O halde doğru yerdesiniz! Her ne kadar sıra dışı fikirler uzun süre büyük ilgi görmüş olsa da son zamanlarda samimi ve sade evlilik teklifi fikirleri daha çok tercih ediliyor. Siz de hem farklı hem de samimi bir evlilik teklifini nerede yapabileceğinizi merak ediyorsanız, okumaya devam edin.

1. Piknikte

Doğanın huzur veren sesleri içerisinde bir teklife ne dersiniz? Kuş cıvıltılarının eşlik ettiği ağaçlar arasında çimlere uzanıp huzur dolu bir piknik yapmak tek başına bile harika iken, bu anı evlilik teklifiyle unutulmaz hale getirmek mükemmel bir fikirdir. Sevgiliniz için aldığınız LAL Pırlanta Tektaş yüzüğü huzur veren doğanın içerisinde ona verebilir hem samimi hem de sade bir teklif yapabilirsiniz.

2. Sinemada 

Eğer sevgiliniz tam bir film aşığı ise evlilik teklifi fikirleri arasında sizin için en uygun yer sinema salonu diyebiliriz. Bunun için sevgilinizin uzun zamandır izlemek istediği ya da izlemek isteyeceğini düşündüğünüz bir film için sinema salonunu kiralayabilir, teklifi size ayrılmış sinema salonunda yapabilirsiniz.

Eğer bu size fazla gelirse, teklif için önceden kendinizi videoya kaydedip görevlilerle görüşerek film sonunda bu videonun gösterilmesini isteyebilirsiniz.

3. Konserde

Bir diğer farklı ve etkileyici seçenek, sevgilinizin en sevdiği şarkıcı veya grubun konserine bilet almaktır. Üstelik bu fikri 2 şekilde değerlendirebilirsiniz. İmkanınız varsa şarkıcı ya da grupla iletişime geçerek sevgilinizin en sevdiği şarkıyı ona armağan etmelerini isteyebilirsiniz. Ya da sahneye çıkmanıza izin vermelerini isteyip, sahnede evlilik teklifinizi yapabilirsiniz.

4. Evde

Sevgiliniz sadelikten, plan yapılmadan yaşanan doğal şeylerden hoşlanıyorsa, sizin için en uygun evlilik teklifi fikirleri evde olanlar diyebiliriz. Sevgilinizi evde de olsa biraz şaşırtmak isterseniz, özel olarak bir puzzle yaptırabilirsiniz. Puzzle tamamlandığında ortaya çıkan evlenme teklifi cümleniz, sevgilinizi çok şaşırtacak…

5. Kumsalda

Dalgaların yavaş yavaş kıyıya vurduğu, tertemiz deniz manzaralı bir kumsal düşünün. Manzara zaten tek başına bu kadar romantik iken burada yapacağınız evlilik teklifinin de ne kadar romantik olacağını hayal edebiliyor musunuz? Kalplerinizi ısıtan sıcacık bir ateşin etrafında, sevgilinize aldığınız LAL Pırlanta Tektaş yüzüğü uzatıyor ve kalbinizden geçenleri cümlelere dökerek evlenme teklif ediyorsunuz… Hayatınız boyunca bugünü unutamayacağınıza garanti verebiliriz.

Etkileyici 5 Farklı Evlilik Teklifi Fikirleri

1.50 ct. Pırlanta Tamtur Yüzük modelini incelemek için görselin üzerine tıklayabilirsiniz.

Evlilik Teklifi Ederken Diz Çökmeli Mi?

Evlilik teklifi fikirleri ararken akla takılan bir diğer soru, teklif sırasında diz çökmenin gerekli olup olmadığıdır. Hayatınızın geri kalanını birlikte yaşamayı düşündüğünüz kadının önünde diz çökmek, ona olan aşkınızı, saygınızı ve kalbinizin ona teslimiyetini gösteren bir semboldür.

Ayrıca diz çökmek, teklifine “evet” cevabını alacağından emin olan erkeklerin tercihi diyebiliriz. Bu yüzden her ne kadar aşkta gurur olmasa da herkesin içinde teklif yapacaksanız, “evet” cevabını alacağınızdan emin olmadan diz çökmemeyi tercih edebilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.lalpirlanta.com/blog/yuzuk-olcusu-nasil-alinir linkinden ulaşabilirsiniz.

Etkileyici 5 Farklı Evlilik Teklifi Fikirleri