9999 TL ve üzeri siparişinizle birlikte LAL Pırlanta'dan Pırlantalı Gümüş Kar Tanesi Kolye hediye!
Lal Pırlanta

ÜCRETSİZ KARGO

Lal Pırlanta

3D GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

7 GÜNDE ÜCRETSİZ İADE

Lal Pırlanta

SERTİFİKALI ÜRÜNLER

BAKIM GARANTİSİ

Lal Pırlanta

ŞIK MÜCEVHER KUTUSU

2022 nin Dikkat Çeken Pırlanta Takıları

2022’nin dikkat çeken pırlanta takıları, mücevher dünyasında ön plana çıkan ürünlerden meydana geliyor. Kadınların estetik görünme taleplerini karşılayabilecek pırlanta takılar, aynı zamanda pırlantanın ışıltısını da üzerinde taşıyor. Bu nedenle özellikle davetlerde, düğün törenlerinde benzersiz bir görünüm isteyen kadınlar; pırlantalara yönelim gösteriyor.

Pırlanta modellerinin büyük bir kısmı zamansızlık konseptiyle tasarlanmış olsa da bazı modeller çok daha fazla ön plana çıkmaktadır. Pırlanta tektaş yüzükler, baget yüzükler, suyolu bileklikler; her dönem dikkatleri üzerine çekmeyi başaran pırlanta ürünlerdir. 2022 yılında da kadınların ilgiyle taktığı pırlanta tasarımlar bulunmakta olup bu tasarımların her biri, zarif ve modern detaylarıyla kadınların ilgisini çekmeyi başarıyor. İşte 2022’nin dikkat çeken pırlanta takıları!

2022’nin Trend Renklerini Keşfedin

Her yıl farklı renkler ön plana çıkıyor. 2022 yılının trend renkleri; kırmızı, yeşil ve mavi gibi enerji veren ve tutkuyu simgeleyen renkler. Bu nedenle 2022’nin dikkat çeken pırlanta takıları arasında pırlanta yakut kolyeler, zümrüt küpeler başta olmak üzere renkli taşlarla hareketlilik kazanan tasarımlar yer alıyor. Mavinin en özel tonu olan safir, birçok farklı tasarıma hayat veriyor. Sadeliği temsil eden safir minik taşlı bileklikleri kullanarak hayatın her alanında arzu ettiğiniz görünüme ulaşabilirsiniz.

Doğadaki değerli taşlardan bir diğeri olan yakut, tutkuyu sembolize ediyor. Bu nedenle özel günlerin vazgeçilmez takıları arasında yer alan yakut kolyeler, kadınların estetik bir görünüme ulaşmasını sağlıyor. Tarzınızla uyum sağlayacak yakut tasarımları, kombinlerinizi estetik bir şekilde tamamlamak için tercih edebilirsiniz.

Her Dönem Ön Plana Çıkan Gerdanlıkları Keşfedin

Zamansız tasarımlardan bir diğeri de gerdanlıklardır. Kolyeye benzese de kolyeden çok daha gösterişli olması, gerdanlıkların özel günlerde tercih edilmesini olanaklı hale getiriyor. Çoğunlukla pırlanta ile tasarlanan ve göz alıcı görünüme sahip olan gerdanlıklar manevi değeri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Pırlanta gerdanlıklar, tasarımsal farklılıklardan ötürü farklı modelleri bünyesinde barındırmaktadır.

Pek çok minik pırlanta ile hareketlilik kazanan gerdanlıklar, gösterişli bir kombin isteyen kadınlar için oldukça ideal. Bunun yanı sıra suyolu deseni ile tasarlanan modeller ise çok daha sade ama bir o kadar da estetik bir görünüm isteyen kadınlara sunuluyor. Baget taşlarla tasarlanan gerdanlıklar hem klasik hem de modern duruşu ile ön plana çıkıyor. Daha çok özel günlerde tercih edilen ve 2022’nin dikkat çeken pırlanta takıları arasında olan gerdanlıkları, tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilmek için tercih edebilirsiniz.

Baget Pırlanta Bileklikleri Modern ve Klasik Çizgileri Bir Araya Getiriyor

Baget, pırlantanın çok özel bir kesimidir ve pek çok tasarımda kullanılmaktadır. Özellikle baget yüzükler, baget kolyeler ve küpelerin; tarz sahibi kadınlara sunulduğunu söylemek mümkündür. Kombinlerin tamamlayıcısı olarak kullanılan baget tasarımlar arasında dikkat çeken ürünlerden bir tanesi olan pırlanta baget bileklikler, bileğinde şık ve zarif bir görünüm arzulayan kadınlara sunuluyor.

Baget bileklikler, şık ve zarif görünüme sahip olduğu için hayatın her alanında tercih edilebiliyor. Özel günlerde kombinlere şık bir dokunuş sağlamakla birlikte iş hayatında da estetik bir kombini olanaklı kılıyor. Farklı tarzlara hitap edebilen tasarımlara ev sahipliği yapması, kadınların sıklıkla baget pırlanta bilekliklere yönelim göstermesini sağlıyor.

Tek bir baget ile tasarlanmış bileklikler olduğu gibi minik pırlantalarla hareketlilik kazanmış bileklik modelleri de bulunuyor. 2022’nin dikkat çeken pırlanta takıları arasında yer alan baget pırlanta bileklikleri kullanarak feminen bir duruş elde edebilirsiniz.

Tarzınızı Yansıtan Tamtur Yüzük Modellerini Keşfedin

2022’nin dikkat çeken pırlanta takıları arasında çok özel bir konumda bulunan pırlanta tamtur yüzükler, tarzından vazgeçmek istemeyen kadınlara sunuluyor. Pek çok minik pırlantanın bir yüzük etrafında ya da yüzüğün bir kısmında yer alması ile tasarlanan tamtur yüzükler; kombinlere estetik bir dokunuş katıyor. Tek başına kullanıldığında bile büyük bir etki yaratan tamtur yüzüklerin pırlanta beştaş yüzüklerle kullanılması da olanaklı.

Farklı olmayı seven ve tarzında estetik bir dokunuş isteyen kadınlara sunulan tamtur yüzükler, daha önceki dönemlerde olduğu gibi 2022 yılında da kadınların ilgisini çekmeye devam ediyor. Tarzınızla bütünlük sağlayan tamtur yüzük ile ışıltınızı her ortamda ön plana çıkarabilirsiniz.

Sade ve Zarif Bir Kombin için Pırlanta Tektaş Yüzükleri Kullanın

Pırlanta tektaş yüzükler, mücevher dünyasının vazgeçilmez yüzük çeşitlerinden bir tanesi. Evlilik tekliflerinde kullanılmasının yanı sıra şık ve zarif bir kombini de mümkün kıldığı için tektaş yüzükler, kadınlar için özel bir yere sahip. Tek bir pırlanta ile tasarlanan ama bir yandan da çok özel desenlerle modern bir görünüm elde eden tektaş yüzükler, hayatın her alanında kullanılabiliyor.

Özel günlerinizde parmağınızda estetik ve zarif bir görünüm için tarzınızla uyumlu tektaş yüzükleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra kombinlerinizde modern bir dokunuş yaratmak için ışıltısından taviz vermeyen tektaş yüzükleri kullanabilirsiniz. Farklı tarzlara hitap etme konusunda bir hayli başarılı olan tektaş pırlanta yüzükler, kadınların feminen bir duruş kazanmasını sağlıyor.

Mücevher sektöründe dikkat çeken çalışmalarda bulunan ve yenilikçi çalışmalarıyla ön plana çıkan Lal Pırlanta, 2022’nin dikkat çeken pırlanta takıları listesinde bulunmayı hak eden tasarımları sizlerle buluşturuyor. Yenilikçi tasarımları inceleyerek arzu ettiğiniz tasarımlara çok özel fiyatlarla ve kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.lalpirlanta.com/blog/neden-pirlanta-mucevherlere-yatirim-yapmalisiniz linkinden ulaşabilirsiniz.

2022 nin Dikkat Çeken Pırlanta Takıları