9999 TL ve üzeri siparişinizle birlikte LAL Pırlanta'dan Pırlantalı Gümüş Kar Tanesi Kolye hediye!
Lal Pırlanta

ÜCRETSİZ KARGO

Lal Pırlanta

3D GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

7 GÜNDE ÜCRETSİZ İADE

Lal Pırlanta

SERTİFİKALI ÜRÜNLER

BAKIM GARANTİSİ

Lal Pırlanta

ŞIK MÜCEVHER KUTUSU

Ünlüler Hangi Pırlanta Mücevherleri Tercih Ediyor?

Ünlüler hangi pırlanta mücevherleri tercih ediyor, sorusu şüphesiz mücevher tutkunlarının en çok cevabını merak ettiği konulardan. Her anlamda ikon olan dünyaca ünlü isimlerin mücevher tercihleri de yine her birimiz için ilham kaynağı olabilir. Rihanna’dan Angelina Jolie’ye, Anne Hathaway’den Jennifer Lawrence’e kadar ünlü isimlerin ikonik pırlanta mücevher tercihlerini derledik. İşte tercihleriyle ikon haline dönüşen dünyaca ünlü isimler ve pırlanta mücevherleri!

Rihanna ve İkonik Mücevherleri

Mücevher ve moda denildiğinde şüphesiz akla ilk gelen isim Rihanna. Yaptığı her hareketle sansasyon yaratmayı başaran ünlü şarkıcı, mücevher tercihleriyle de ön plana çıkıyor. Üstelik Rihanna sadece tercihleriyle değil, doğrudan pırlantaya atıfla oluşturduğu geleneksel balosuyla da uzun süre konuşulmayı başardı.

Her sene düzenlemeyi planladığı pırlanta balosu Rihanna’nın pırlanta mücevherlere verdiği önemli gösteriyor. Bununla birlikte Rihanna ile özdeşleşmiş birçok pırlanta mücevher olduğunu söylemek mümkün. Dev pembe taşlı pırlanta kolye, devasa elmas göbek zinciri, dev taşlı pırlanta yüzük Rihanna ile özdeşleşen pırlanta mücevherlerden sadece bazıları.

Angelina Jolie’nin Unutulmaz Pırlanta Küpeleri

Pırlanta mücevher tutkusu herkesçe bilinen dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, özellikle tercihini küpelerden yana kullanıyor. Zarif imajıyla her ödül töreninde herkesi kendine hayran bırakmayı başaran Jolie’nin pırlanta küpe koleksiyonu bulunuyor. Ünlüler hangi pırlanta mücevherleri tercih ediyor kapsamında ünlü oyuncunun pırlanta küpe koleksiyonunda; dev taşlarıyla büyüleyen seçkin tasarımların yanı sıra daha sade, minimal ve klasik tasarım küpeler de bulunuyor.

Anne Hathaway’in 94 Karatlık Elmas Kolyesi

Mücevher tercihleriyle çok konuşulan bir başka ünlü isim ise Anne Hathaway. Hollywood’un en ikonik simalarından biri olan Hathaway, özellikle 94 karatlık elmas kolyesi ile zihinlerde yer etmeyi başarmıştı. 2011 yılında Akademi Ödülleri sunuculuğu yapan Hathaway, eşsiz kırmızı elbisesini 94 karatlık elmas kolye ile tamamlamayı tercih etti.

Yaklaşık olarak 10 milyon dolar değerinde olduğu düşünülen Hathaway’in elmas kolyesi, uzun süre konuşuldu. Ayrıca birçok spekülasyona konu olan ve sansasyon yaratan bu kolye için üretici pırlanta firmasının Hathaway’e mücevheri takması için para ödediği dahi tartışıldı. Tüm tartışmalardan bağımsız olarak Anne Hathaway’in 94 karatlık elmas kolyesi, muhteşem bir ışıltıyla tüm dikkatleri başarılı oyuncunun üzerine çekmişti.

Cate Blanchett’in Sarkık Model Pırlanta Küpeleri

Zarif tarzıyla herkes tarafından çok sevilen Cate Blanchett, ödül törenleri ve gecelerin en ikonik isimlerinden. Tercih ettiği kıyafetler ve mücevherlerle de çok konuşulan başarılı oyuncu, 2013 yılında Akademi Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alırken kombininde yer verdiği sarkık pırlanta küpeleri ile gerçek anlamıyla büyülemişti.

Tüm detaylarıyla kusursuz bir tasarıma sahip olan Cate Blanchett’in sarkık model pırlanta küpeleri minimal pırlantalardan oluşuyordu. Aynı gecede pırlanta yüzük ve bileklik tercihinde bulunarak tarzınızı zarafetle tamamlayan Blanchett’in o geceki mücevher tercihlerinin toplam maliyetinin 18 milyon dolar olduğu konuşulmuştu.

Jennifer Lawrence’in 100 Karatlık Elmas Kolyesi

Ünlüler hangi pırlanta mücevherleri tercih ediyor, merak edenler için şüphesiz bir başka ikonik isimse Jennifer Lawrence. Renkli kişiliği, kendine özgü karakteri ile herkeste hayranlık uyandıran başarılı oyuncu, 2014 yılında düzenlenen Akademi Ödülleri törenine mücevher tercihleriyle damga vurdu. “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan Lawrence’in 100 karatlık devasa elmas kolyesi çok konuşuldu.

Kırmızı elbisesiyle 100 karatlık eşsiz elmas kolyesini kombinleyen başarılı oyuncu, güzelliği ve zarafetiyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Ayrıca Lawrence, daha sonra tercih ettiği elmas kolye ve bilekliklerle de moda ikonlarının radarına girdi.

Kendinizi ödül törenlerinde ünlü isimlerin hemen yanında hayal edebileceğiniz birbirinden seçkin pırlanta mücevherler Lal Pırlanta’nın özel koleksiyonlarında. Benzersiz tasarımlarıyla büyüleyen Lal Pırlanta mücevher koleksiyonlarıyla tarzınızı pırlanta zarafeti ve ışıltısıyla buluşturabilirsiniz.

Bu yazımızda sizler için ünlüler hangi pırlanta mücevherleri tercih ediyor başlığına değindik. Bir önceki yazımıza https://www.lalpirlanta.com/blog/spor-sikliginda-kullanabileceginiz-takilar linkinden ulaşabilirsiniz.

Ünlüler Hangi Pırlanta Mücevherleri Tercih Ediyor?