9999 TL ve üzeri siparişinizle birlikte LAL Pırlanta'dan Pırlantalı Gümüş Kar Tanesi Kolye hediye!
Lal Pırlanta

ÜCRETSİZ KARGO

Lal Pırlanta

3D GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

7 GÜNDE ÜCRETSİZ İADE

Lal Pırlanta

SERTİFİKALI ÜRÜNLER

BAKIM GARANTİSİ

Lal Pırlanta

ŞIK MÜCEVHER KUTUSU

Parmağa Takılan Yüzükler Neyi İfade Ediyor?

Parmağa takılan yüzükler neyi ifade ediyor, sorusu sıkça araştırılan bir konudur. Yüzükler takıldığı parmağa göre farklı anlamlar taşır. Tarih boyunca hem kadınların hem de erkeklerin sıkça kullandığı aksesuarların başında yer alan yüzükler, her parmağa takılabilir. Yüzükler genellikle medeni halin bir göstergesi olarak takılır. Fakat kimi zaman insanlar için ruhsal durumlarını yansıtmak için kullanılırken kimileri için de kombinlerin en şık tamamlayıcısı olarak kullanılır. Peki hangi parmağa takılan yüzükler neyi ifade ediyor? İşte bu şık aksesuarların takılan parmağa göre anlamları…

Baş Parmağa Yüzük Takmanın Anlamı Nedir?

Erkekler için tarih boyunca başparmağa takılan yüzükler gücü temsil etmiş ve gücünü vurgulamak isteyenleri cezbetmiştir. Günümüzde de bu inanıştan yola çıkarak baş parmağına yüzük takan erkeklerin özgürlüklerine düşkün ve kendilerinden emin bir kişiliğe sahip oldukları düşünülür.

Kadınlar, baş parmağına taktıkları yüzükler ile inatçı ve sıcakkanlı olduklarının sinyallerini verir. Ayrıca baş parmağına yüzük takan kişiler genel olarak özgürlüğüne düşkündür ve kendi koyduğu sınırların ihlal edilmesinden hiç memnun olmazlar.

İşaret Parmağına Yüzük Takmak Neyi İfade Eder?

Parmağa takılan yüzükler neyi ifade ediyor sorunun en başlıca konularından biri, son zamanlarda oldukça popüler olan işaret parmağıdır. Özellikle kadınların oldukça fazla tercih ettikleri işaret parmağına yüzük takma, toplum içinde ‘ilişkim yok’ imajı yansıtabilir. Tabii ki herkes bu amaç doğrultusunda hareket etmez. Kadınlar genellikle alışagelmiş tarzların dışına çıkmak için bu tarz tercihler yapabilir.

İşaret parmağına yüzük takan insanların genel olarak kendilerini seven bir yapıda oldukları söylenir. Ayrıca takdir konusuna önem gösteren kişiler olarak nitelendirilir.

Orta Parmağa Yüzük Takmak Ne Anlama Gelir?

Beğendikleri yüzükleri orta parmağında kullanmayı tercih eden kişiler, genellikle güvenilir ve samimi bir yapıya sahiptirler. Bu kişiler, arkadaş ilişkilerinde ılımlı tavırları ve sıcacık samimi yaklaşımları ile çok iyi birer dostturlar.

Ayrıca yüzüklerini orta parmağında kullananların liderlik yeteneği olan ve kendileri ile mutluluk duyan kişiler olduğu da söylenir. Dünya yıldızı Marilyn Monroe’nun da yüzüklerini genellikle orta parmağına taktığı bilinmektedir.

Yüzük Parmağa Takılan Yüzüğün Anlamı

Yüzükler şık görüntüsünün yanı sıra simgelediği anlamlar için de tercih edilen bir aksesuar çeşididir. Parmağa takılan yüzükler neyi ifade ediyor sorunun araştırılmasının en büyük sebebi, yüzük parmağıdır. Adından belli olduğu gibi yüzük takmak için en ideal parmak, yüzük parmağıdır. Genellikle yüzük parmağı medeni durumun belli edilmesi için tercih edilir. Söz, nişan gibi simgesel yüzükler evlenmeden önce genel olarak sağ yüzük parmağına takılır. Evlilik sonrasında ise bu yüzükler el değiştirir ve sol elin yüzük parmağına geçer. Evlilik teklifinde en çok kullanılan yüzüklerden olan pırlanta beştaş yüzükler Lal Pırlanta'da sizlerle..

Lal Pırlanta, evlilik teklifi gibi unutulmaz anlar için şık ve zarif yüzük modelleri tasarlamaktadır. Ancak evlilik söz konusu olmadığı halde bu parmağına yüzük takmayı seven pek çok kişi vardır. Bu durum, onların genellikle romantik ve duygusal bir yapıya sahip olduklarını gösterir. 

Serçe Parmağa Takılan Yüzük Ne Anlama Gelir?

Gelelim son olarak parmağa takılan yüzükler neyi ifade ediyor konusun üyesi olan serçe parmağa. En sevilen aksesuarların başında gelen yüzükleri serçe parmağına takmayı tercih eden kişilerin genellikle dikkat çekmek konusuna önem gösteren kişiler olduğu söylenebilir. Bulundukları ortamlarda üzerine çektikleri bakışlardan haz almaktadırlar. Lal Pırlanta girdiği ortamlarda gözleri üzerine toplamak isteyen kadınlar için şıklığın ve zarafetin simgesi olan pırlanta yüzükler tasarlamaktadır. Serçe parmağına en sevilen renkli taşlı yüzüklerden olan pırlanta safir yüzükler takılabilir. Serçe parmağına yüzük takanlar hakkında söylenen bir diğer bilgi ise bu kişilerin ikna edici bir yeteneğe sahip olduklarıdır. Bunun yanı sıra sanatsal yönleri de oldukça kuvvetlidir.  

Taktığınız her parmağınızda ışıltısıyla göz kamaştıracak Lal Pırlanta modelleri ile kombinlerinize zarif bir dokunuş katabilirsiniz. Bir önceki yazımıza https://www.lalpirlanta.com/blog/pirlanta-mucevherlere-uygun-makyaj-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Parmağa Takılan Yüzükler Neyi İfade Ediyor?