9999 TL ve üzeri siparişinizle birlikte LAL Pırlanta'dan Pırlantalı Gümüş Kar Tanesi Kolye hediye!
Lal Pırlanta

ÜCRETSİZ KARGO

Lal Pırlanta

3D GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

7 GÜNDE ÜCRETSİZ İADE

Lal Pırlanta

SERTİFİKALI ÜRÜNLER

BAKIM GARANTİSİ

Lal Pırlanta

ŞIK MÜCEVHER KUTUSU

Hangi Evlilik Teklifi Yüzüğünü Seçmelisiniz?

 

Evlilik tekliflerinin sembolü olan pırlanta yüzükler, aşkın en estetik halidir. Elmasın çok özel bir şekilde kesilmesiyle oluşan pırlanta, asırlardan beri takı ürünlerine kaynaklık eder. Özellikle yüzük tasarımlarında kullanılan pırlanta, şık ve estetik görünümüyle kadınların ilgisini çeken özel taşlar arasında yer alır. Evlilik teklifi gibi çok özel zamanlarda tercih edilen pırlanta yüzükler, kadınlar için önemli olsa da erkekler için de bir hayli önemlidir. Peki hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz? Benzersiz bir evlilik teklifi için hangi yüzük en iyisidir?

Pırlanta yüzük aşkın simgesi olduğu kadar evliliğin de simgesidir. Öyle ki evlilik teklifinde bulunacak erkekler, teklifi pırlanta yüzüklerle yapar. Bu tür özel günlerde tercih edilecek pırlanta yüzüklerin çok özel bir tasarıma sahip olması önemlidir. Genellikle tektaş yüzük, pırlanta yüzük de baget yüzükler tercih sebebi olur. Modern ve incelikli yapısıyla ön plana çıkan yüzükleri tercih edebilir, bu tür yüzüklerle yenilikçi bir teklifte bulunabilirsiniz. Peki hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz, zarafeti ile ön plana çıkan yüzükler nelerdir?

Evlilik Teklifi için Pırlanta Yüzük Nasıl Olmalı?

Pırlantanın en özel hali olarak değerlendirilen bu tür yüzükler, aynı zamanda benzersiz görünümleriyle de dikkatleri üzerine çeker. Hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz, sorusu üzerinden zarif ve şık yüzükleri tercih edebileceğinizi belirtmek mümkündür. Pırlanta tamtur yüzükler de tercih edilse de bu tür yüzükler çok gösterişli oldukları için teklif için uygun değildir. Aşkın ve sevginin sembolü olan pırlanta tektaşlar teklif sırasında çok daha hoş bir görünüm sunar.

Evlilik teklifinde kullanılacak yüzüklerle ilgili merak edilenler arasında, kaç karatlık yüzüklerin tercih edilmesi gerektiğidir. Bilindiği üzere pırlanta yüzüklerin karat özellikleri birbirinden farklıdır. Elmas ve pırlanta gibi değerli taşların kütle ölçümlerinde kullanılan karat, pırlanta yüzüklerdeki pırlanta oranını da belirtir. Bu nedenle evlilik tekliflerinde kullanılacak pırlanta yüzüklerdeki karat oranı bir hayli önemlidir.

Evlenme tekliflerinde ideal tektaş boyutu genellikle 0.20 CT ila 0.50 CT arasındadır. Belirtilen aralıkta bulunan karatlar, kadınların arzu ettikleri yüzük türlerinde yer alır. Bu nedenle benzersiz bir evlenme teklifi için 0.20 CT ila 0.50 CT arasındaki yüzükleri tercih etmeniz olanaklıdır.

Evlilik Yüzüğü Hangi Parmağa Takılmalı?

Hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz sorusu önemli olmakla birlikte kadın ve erkekler için evlilik yüzüklerinin hangi parmağa takıldığı da önemli bir sorudur. Evlilik yüzükleri, düğün ya da nikah töreninden itibaren çiftler tarafından takılan yüzüklere verilen bir isimdir. Düğünden sonra sol elin yüzük parmağına takılan bu yüzükler, kişinin evli olduğunu sembolize eder. Bu nedenle çiftlerin çoğu evlilik süreleri boyunca evlilik yüzüğünü takar.

Evlilik yüzüğü için genellikle alyanslar ön plana çıkar. Bunun yanı sıra kadınlar tamtur ya da beştaşları da tercih edebilir. Tamtur yüzük, yüzüğün tamamında pırlantanın olduğu tasarımlardır. Beştaş yüzükler de beş özel taşla hareketlilik kazanan tasarımlar olduğundan gösterişli bir yapıları vardır. Bu nedenle daha hareketli yüzükleri seven kadınlar, genellikle bu tür yüzükleri tercih eder.

Hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz sorusu kapsamında yenilikçi yüzükleri tercih edebilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz üzere evlilik teklifinde tercih edilen yüzükle evlilik süresi boyunca takılan yüzükler birbirinden farklılık gösterir.

Kaç Karat Olmalı?

Hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz sorusu oldukça merak edilen bir sorudur. En iyi yüzüğün seçilebilmesi için kadınların ne tür yüzüklerden hoşlandığı bilinmelidir. Bunun yanı sıra karat sayısı da önemlidir. Pırlantanın ağırlığını ifade eden karat, aynı zamanda yüzüklerin benzersizliğini de ifade ettiğinden bir hayli önemlidir. Tekliflerde genellikle zarafetinden ötürü tektaş yüzükler tercih edilir. Bu tür yüzüklerde karat sayıları birbirinden farklı olabilir.

Tektaş pırlanta yüzükler çoğunlukla 0.10 karattan başlar. Bunun yanı sıra 2,3 karata kadar devam ettiğini söylemek olanaklıdır. Karat sayısının artması, pırlanta ağırlığının da artması anlamına gelir. 0.20 CT ila 0.41 CT arasındaki yüzükler oldukça idealdir. Evlilik tekliflerinde sıklıkla tercih edilen yüzüklerden bir diğeri de baget yüzüklerdir. Modern ve incelikli tasarımlarıyla ön plana çıkan baget yüzükler, pırlanta taşlarının dikdörtgen şekilde tasarlanmasıyla oluşan yüzük modelleridir.

Baget yüzükler, hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz sorusunun cevaplarından bir tanesidir. Bu tür yüzüklerde de karat yapısı değişiklik gösterir. 0.15 CT’tan başlayan baget yüzüklerin karat sayıları daha fazla da olabilir.

Evlilik Teklifi Yüzüğünde Yazı Yazması

Evlilik teklifi yüzüğünde çoğunlukla erkekler, içerisine yazı yazılabilen tasarımları tercih eder. Genellikle çiftlerin isimleri yüzüklerin iç kısımlarında bulunur. Bunun yanı sıra yine iç tarafa tarih de atılabilir. Böylelikle unutulmaz bir teklif yüzüğü tasarlanmış olur. Hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz, sorusunun cevabı olarak yüzüklerin içerisine yazı yazdırabilir, benzersiz yüzük tasarımlarının oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Genellikle tektaş pırlantalarda yazı tasarımı tercih edilir. Tercih edilen yüzükler kişiselleştirilebildiği için sipariş sırasında yüzük içerisine yazı yazılması talebinde bulunabilir. Tektaşın yanı sıra alyanların içerisine de yazı yazdırılabilir. Sevgi sözcüklerinin yanı sıra çiftlerin isimlerinin baş harfleri de yazılabilir. Bu sayede yüzük benzersiz bir görünüm elde eder.

Büyük Taşlı Seçenekler

Büyük taşlı pırlanta yüzükler, çok daha gösterişli bir tasarım isteyen kadınlar tarafından tercih edilir. Hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz? sorusu kapsamında büyük taşlı seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz. Pırlanta baget yüzükler, oldukça ideal pırlanta yüzük modelleri arasında yer alır. Lal Pırlanta ayrıcalığıyla sizlere ulaştırılan baget yüzükler, farklı karat özelliklerine sahiptir. 0.05 karatlık baget yüzükler olduğu gibi 0.10 karatlık yüzükler de bulunur.

Baget yüzüklerde tasarım oldukça titiz bir şekilde yapılır. Pırlantanın dikdörtgen forma getirilmesiyle oluşan baget yüzükler, incelikli detayları da dikkatleri üzerine çeker. Bunun yanı sıra beştaş ve tamtur yüzükler de büyük taşlı seçenekler arasında yer alır. Gösterişli bir yüzük isteyen kadınların tercih ettiği tamtur yüzükler, pırlanta taşın yüzüğün tamamında yer almasıyla tasarlanır. Bu nedenle sıklıkla tamtur yüzükler tercih edilir.

 

0.50 ct. F Renk Pırlanta Yüzük modelimizi incelemek için görselin üzerine tıklayabilirsiniz.

Ayrıca safir ve yakut yüzük gibi çok özel taşlarla hareketlilik kazanan yüzük modelleri de bulunur. Farklı karat özellikleriyle safir ve yakut yüzükler, benzersiz bir görünüm için oldukça idealdir. Büyük taşlarla hareketlilik kazanan yüzükler, özel bir evlilik teklifini mümkün kılar.

Küçük Taşlı Seçenekler

Hangi evlilik teklifi yüzüğünü seçmelisiniz sorusu kapsamında küçük taşlı pırlanta yüzükleri tercih etmeniz de olanaklı. Tektaş pırlantalarda minimalize tasarımlar bulunduğundan, sade bir yüzük arzulayan kadınlar için tektaş pırlantalar oldukça idealdir. https://www.lalpirlanta.com/  ayrıcalığıyla sizlerle buluşan tektaş pırlantalar, incelikli ve zarif yüzük modelleri arasında yer alır.

El şekline göre yüzük seçimi, yüzük tercihinde bulunurken dikkat edilmesi gereken hususlar arasında yer alır. Kısa parmakları olan kadınlarda uzun taşlardan tasarlanmış yüzük modellerinin ideal olduğunu ifade etmek mümkündür. Bunun yanı sıra kalın parmaklı kadınların çok daha minimalist yüzükleri tercih etmesi gerekir.

Lal Pırlanta farkıyla sizlerle buluşan pırlanta yüzükleri tercih edebilir, yenilikçi evlilik tekliflerine kapı aralayabilirsiniz. Ayrıca benzersiz bir görünüm için ideal olan pırlanta yüzüklerin her biri, hayatın her alanında şık ve zarif bir tarzı mümkün kılacaktır.

Bir önceki yazımıza https://www.lalpirlanta.com/blog/parmak-sekline-gore-yuzuk-secimi linkinden ulaşabilirsiniz.

Hangi Evlilik Teklifi Yüzüğünü Seçmelisiniz?